Snømaskiner

Fiksern har en mengde utstyr til utleie, her på denne siden har vi listet de snømaskiner vi har for utleie.


Vil du vite mer om noe utstyr, trenger å finne ut om det er ledig eller lurer på hva det koster å leie? Ring eller send oss en epost og vi vil svare så snart som mulig.


SB10 Snow Machine

Antall: 5

Snømaskiner

Denne SB10 skummaskinen lager fallende snø og er en liten og nett maskin. Den fallende snøen ser realistisk ut både for øyet og for kamera. Maskinen har en 2,5 liters tank til snø væske. Den kan holde fallende snø i ca 10 minutter på en tank. Maskinen kontrolleres manuelt.


Le Maitre Arctic Snow Machine

Antall: 1

Snømaskiner

En enkel snømaskin fra Le Maitre. Snøen er skumbasert og flakstørrelsen er justerbar.

  • 5 liters tank
  • Dekning: Spruter opptil 6 meter

Snowboy

Antall: 3

Snømaskiner

En liten håndholdt eller enkelt montererbar snømaskin for fallende snø. Lager snøflak ved hjelp av en spesiell skumvæske og flak-størrelsen er enkelt justerbar. Skumsnøen vil langsomt forsvinne av seg selv etter kontakt med alle overflater. Egner seg best til utendørs bruk da skummet vil gi veldig glatt gulv innendørs. Separate kanner med Snowboy-fluid kan kjøpes ved behov. Bråker ca. like mye som en støvsuger når den er i bruk. Maskinen kommer i en transportkasse.

  • 2,5 liters tank (nok for ca. 10-20 min snø, avhengig av flakstørrelse)
  • Dekning: Spruter opptil 5 m i en 30 graders bue.
  • Vekt: 7,6 kg
  • Dimensjoner: 41 cm x 25 cm

Snow Backpack

Antall: 1

Snømaskiner

Snømaskin man kan ha på ryggen som lager skumsnø. Kontakt oss for mer informasjon.

Utstyr med Operatør

Noen av snømaskinene som Fiksern har for utleie leier vi kun ut sammen med en operatør fra oss. Ta kontakt med oss for mer informasjon om dette.


SnowEx Snømaskin

Antall: 1

Snømaskiner

Snømaskin for større områder som lager skumsnø. Maskinen egner seg best der større bakgrunnsområder må dekkes raskt og trenger rask opprydding. Hvor lenge skummet holder seg under opptak er avhengig av temperatur og om noe skal bevege seg rundt i det. Ved opprydding kan man spyle det vekk, eller bare la det ligge til det forsvinner av seg selv. Maskinen krever tilhengerkompressor og vanntilførsel.

Dette utstyret kan kun leies med en operatør fra Fiksern.

Krendl Snømaskin

Antall: 2

Snømaskiner

Dette er den største snømaskinen vi har, som brukes til å snølegge større områder, og denne blir brukt sammen med papirsnø.

Dette utstyret kan kun leies med en operatør fra Fiksern.


Voksmaskin

Antall: 1

Snømaskiner

Denne maskinen brukes til å lage en illusjon av et hardere, tykkere og eller mer permanent frost- eller islag. Har blant annet blitt brukt ved skraping av "islagte" ruter og i store utstillingsvinduer.