Fiksern tar over agenturet på Le Maitre og Pyro Småland!Vi har den glede å kunne annonsere at vi nå har overtatt agenturet på produkter fra Smålands Krutbruk og LeMaitre.

Fiksern AS har i mange år hatt et tett og godt samarbeid med AVAB CAC og har solgt produkter fra disse kjente leverandørene til mange av våre kunder rundt om i landet.

Når AVAB CAC nå har gått inn i Bright Group Norway har de med dette valgt å legge pyrobiten bak seg og overlatt stafettpinnen til oss.

For våre ”gamle” kunder vil denne overtagelsen ikke ha en stor merkbar effekt, for nye kunder håper vi å kunne være totalleverandør av pyrotekniske effekter, røykmaskiner og avfyringssystemer (m.m.) av høy kvalitet til en fornuftig pris.

Til tidligere kunder av AVAB CAC håper vi å kunne stille opp med samme kunnskap og gode service vi vet dere har fått tidligere hos dem.

Husk at Fiksern AS aldri er lengre enn en telefonsamtale unna og ta gjerne turen innom våre kontorlokaler i Filmparken på Jar for å ta en titt på vårt nye showroom / lager, få svar på spørsmål eller rett og slett bare slå av en prat.

SmålandLogo