Polaris Sportsman 850 XP

Fiksern har kjøpt splitter ny ATVNytt utstyr er alltid gøy, men denne gangen var det litt ekstra stas med en oppgradering.

Like før jul fikk vi muligheten til å selge vår trofaste ATV Polaris Sportsman 800, som har stilt opp på utallige produksjoner både på belter og hjul. Vi ønsker likevel å kunne tilby bransjen en solid ATV i tillegg til vår nåværende, elektriske Ranger ATV. Vi klinte derfor like gjerne til med å kjøpe en splitter ny Polaris Sportsman 850 XP fra Norsk Tilhengersenter! ATV’n er enda kraftigere enn den forrige, og kan benyttes både med belter og hjul.

Den kan trekke både vanlig henger og snøskuter-sleder, og går bra i opp til 70cm nysnø. Men det definitivt kuleste er at den er registrert på hvite skilt og for to personer! Denne gleder vi oss skikkelig til å få leke med!

Minner også om at vi har investert i en ny og kraftig vindmaskin basert på en paramotor, og driver for tiden med å bygge praktiske stativer til denne, blant annet for enkel montering og operering på snøskuter-slede. Så neste gang det er behov for kraftig vind og/eller frakt av utstyr på nedsnødde steder; Fiksern har det perfekte utstyret, og vi klør etter å få brukt det!